Falusi disznóvágás | Vitis Hotel Villány
0-24+36 72 952 678
  • HU
  • EN
  • DE
  • HR

Falusi disznóvágás

2017.12.01 - 2018.02.28.

Vidám disznóvágás program szállodánk panorámás borteraszán!

A programot 2 éjszakás tartózkodásra javasoljuk. Igény szerint hétköznap is megrendelhető.
A programot kizárólagosan előzetes megrendelésre biztosítjuk, min. 20 fő együttes jelentkezése esetén. Ajánljuk baráti társaságoknak, céges csapatépítő programnak!

Ellátás, program

Érkezés napján vacsora (opcionális):

  • Hideg házi ízelítők
  • Kakaspörkölt kapros-túrós csuszával, házi savanyúval, friss kenyérrel
  • Házi vegyes rétes

Ár: 3 900 Ft/fő

Szombati nap: Disznóvágás program a szálloda teraszán egész nap

    • Kezdés: 7.00 óra
    • A disznó előkészítve érkezik a reggeli órákban
    • Reggeli: Pálinka, házias, borvidéki reggeli
    • A disznó feldolgozásánál a vendégek folyamatosan jelen lehetnek, igény és kedv szerint beszállhatnak a munkálatokba- eszközöket biztosítunk
    • Ebéd: Frissen sült hús, sült máj, köret, friss kemencés kenyér, savanyúság
    • Délután: hurka – kolbásztöltés, hurkafőzés, töpörtyű készítés
    • Vacsora: Orjaleves, levesben főtt húsok mártással, sült kolbász – hurka, tepsis burgonya, házi savanyú, almás és meggyes pite

A fent részletezett szombati program ára étkezésekkel együtt: 13 900 Ft/fő
Italcsomag Ára: 3 900 Ft/fő – korlátlan fogyasztással: forralt bor, folyóborok, szénsavas-rostos üdítők, ásványvíz, tea, kávé.