Kiruccanás Villányba – Medvehagymás hétvége 1 éj | Vitis Hotel Villány
0-24+36 72 952 678
  • HU
  • EN
  • DE
  • HR

Kiruccanás Villányba – Medvehagymás hétvége 1 éj

Érvényes: 2018.03.24.-25.Min.2 fő 2 éj14 900 Ft/fő/éj

Tavaszi kiruccanás Villányba, egy napos szombat délután? Irány a Borvidék! Ráadásul e hétvégén (is) már lehet szedni a Délvidéken termő csodálatos és egészséges medvehagymát! Aki szervezetten, és különleges gasztro programmal összekötve szeretné ezt az élményt összekötni, csatlakozzon mielőbb a Vylyan Pincészet által szervezett túrához! A program csomagunkhoz is megvásárolható korlátozott számban!

Emellett kitűnő borok, mindig kedves és vidám házigazdák a borospincénkben, helyi ízek, lazító wellness programok várják. Most remek áron!

Az akció érvényes: 2018.március 24-25./1 éj

Az akció tartalma

  • 1 éjszaka szállás kétágyas, kényelmes szobában
  • Házias, borvidéki, büféreggeli helyi ízekkel
  • Köszöntő bor
  • Regionális ízvilágú 3 fogásos vidéki vacsora, 3 tételes borkóstolóval, korlátlan folyóbor fogyasztással
  • Szaunák (finn, infra, merülődézsa), gőzkabin, relax szoba használat
  • 1000 Ft-os wellness kupon saját masszázsokra, és kozmetikai kezelésekre
  • Fürdőköpeny és szaunalepedő használat
  • Korlátlan WIFI használat
  • Zárt, kamerával őrzött parkoló

Az akció ára

Szobatípus Férőhely Fő/éj
Rustic szoba 2 fő 14.900 Ft
Superior szoba 2 fő 15.900 Ft
Egyágyas árak 1 fő A kétágyas szoba árából 20% kedvezmény
Gyermek 0 – 5 év pótágyon 1 fő Ingyenes
Gyermek 6 – 12 év pótágyon 1 fő 6 000 Ft

A feltüntetett árak bruttó áraknak felelnek meg, az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák! Az idegenforgalmi adó mértéke 2018-ban 500 Ft/fő/éj. (Az idegenforgalmi adó 18 éves kortól fizetendő).

Opcionális “Vylyan Medvehagyma túra és Holland sajtműhely” program:

ÁRA:

“Mindent bele” ár: 6 800 Ft/fő 

Alkoholmentes, gyermekbarát ár: 3 200 Ft/fő

Igény esetén kedvezményes transzfert is biztosítunk a programhoz.

Program:

• 10.00 – Találkozás a Vylyan Teraszon, túraindító KAKAS Rozé 2017, medvehagymás pogácsa, útravaló szendvics
• 10:30 – Indulás!
A túra a délelőtt fél 11-kor indul. A túrára a pihenőkkel kb. 3 órát számolunk, a táv nem megerőltető, alkalmas lábbeli ajánlott! A teraszról a kéktúra útvonalán nyugatra, a Mandolás dűlő felé indulunk, a környékünk legjobb medvehagyma lelőhelyéig, a Bika rétig megyünk, itt lehet gyűjteni (a gyűjtéshez adunk alkalmas szatyrot), majd indulunk vissza a teraszra. A túra hossza oda-vissza 7 km, könnyű terepen.

A tél végén már nagyon ki vagyunk éhezve a zöldre, ezért örülünk különösen az első kibújó növényeknek, pláne, ha az ehető és finom is, sőt még gyógyhatása is ezerféle van. Ilyen a medvehagyma! Aki szeret túrázni, összekötjük a kellemest a hasznossal, fel lehet tölteni a kamrát frissen szedett medvehagymával!
Visszaérkezés kb. 14:00 órakor

A túravezető Gönczöl Gábor kollégánk, aki a vidéket természetfotói által is igen jól ismeri.

SAJT MŰHELY

• Látvány sajtfondü és kóstolás Simon-nal – BOSZORKÁNY Rizling 2017 és HERKA Chardonnay 2017

Simon Wintermans, a „legmagyarabb holland tüke”
Akik hallották már hírét a kulturális fővárosokba elbicikliző, vagy pécset tulipánokkal elárasztó pécsi hollandról, azt is tudják, hogy Simon nem csak aktív polgár, hanem nagy hobbija a gasztronómia is szerepet kap életében, és szerencsére, általa a pécsiekében is. Vallja, hogy a legjobb, ami Magyarországon készül: a bor, s ami Hollandiában: a sajt- …és nem fordítva;-)!

A Sajtfondü műfajt nagyon sok tapasztalattal műveli. Fondüt készíteni roppant egyszerűnek tűnik, de valójában sok ’titkos’ apró mozzanattól lesz tökéletes a végeredmény, ezért is hívtuk meg, hogy „ellessük” ezeket a fogásokat, s nem utolsó sorban, hogy hihetetlenül finom Gouda sajtokat kóstoljunk, autentikus „kulturális” körítéssel.

EBÉD

• Ebéd a Vylyan konyhából: Medvehagymás csirke burger és rozmaringos édesburgonya – KAKAS Rozé 2017
• Desszert Simontól: Poffertjes – holland mini palacsinta
• Lecsengés a beszélgetéshez: Vylyan Csóka 2014, Vylyan Merlot 2015

Akikkel találkozhat:
• Debreczeni Mónika birtokigazgató
• Vendégséfünk – Simon Wintermans, aki sajt fondüt és a desszertet készíti és egészen biztosan érdekes történetekkel fűszerezi!

Kedves Vendégeink!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy hotelünk átmenetileg zárva tart! Megértésüket köszönjük!

Frissítettük adatvédelmi szabályzatunkat. Oldalunk sütiket használ. Részletek...

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás